Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Férfi havi horoszkóp

2008.12.23

Kos

Ez a hónap sok munkával telik számodra, de figyelj oda a családodra is, akiknek szintén szükségük van Rád. Ápold a munka mellett a családi harmóniát is!

Bika

Ebben a hónapban nem minden az elképzeléseid szerint alakul, néhány terveiden módosítanod kell. Figyelj arra, hogy a barátaid is igénylik majd a társaságodat.

Ikrek

Családi problémák nehezítik meg számodra az elkövetkezendő egy hónapot. Ez nálad érzelmi viharokat okozhat. A megoldás csak a pozitív gondolkodásban rejlik!

Rák

A közlekedésé lesz a főszerep ebben a hónapban, és sajnos ez magában foglalhatja a közlekedési eszközök meghibásodását is. Légy erre anyagilag felkészülve!

Oroszlán

Az otthonod átalakítása a legfontosabb célod, de ne lepődj meg, ha ezek kicsit lassabb tempóban haladnak, mint ahogy elképzeled. Aktívan közreműködsz Te is.

Szűz

Ez a hónap egy utazást tartogat számodra, bár előfordulhat, hogy az útiterveden módosítanod kell, mert a baráti társaságodból valaki egy sokkal jobbat tanácsol.

Mérleg

Ha ebben a hónapban külföldi utazást tervezel, különös gonddal figyelj a szállásra és a táplálkozásra, mert ez a két terület tartogathat számodra problémákat.

Skorpió

A felmerülő problémáidat ebben a hónapban a barátaid közül oldja meg valaki. Nyugodtan számíthatsz a segítségükre, és arra, hogy jótanáccsal szolgálnak.

Nyilas

A kreativitásod maximumát nyújtod ebben a hónapban. Az ötleteiddel meglepheted a munkahelyeden a kollégáidat és a főnökeidet, és ennek anyagi vonzata is lesz.

Bak

A közlekedésé lesz a főszerep ebben a hónapban, de nemcsak kellemes utazásokat teszel, hanem még időben fel kell készülnöd az autód váratlan meghibásodására is.

Vizöntő

Ez a hónap több harcot tartogat számodra a külvilággal. Kénytelen vagy ez ellen felvértezni magad, sőt bizonyos emberekkel a távolságtartás is előnyödre válik.

Halak

Az otthoni problémák megnehezíthetik a mindennapjaidat, sőt a párkapcsolatodban is gondokat okozhatnak. Próbáljatok meg mindketten a pozitívumokra koncentrálni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.