Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női havi horoszkóp

2008.12.23

Kos

„Cél előtti sprint és karácsonyi finomságok”

Most abban a helyzetben lehetsz, amikor nem igazán a lazítás jön a munkahelyen, hanem az év végi hajrá. Lesz benned elég kakaó, hogy mindent elvégezz, ami rád vár. Próbáld meg beszorítani a munkaidőbe, mert otthon fokozottan várnak a kicsik. 20-a után már koncentrálj a szeretteidre, süssetek együtt bejglit, mákos kiflit, lengje be a házat a friss sütemény finom illata. Hó végén valószínűleg azért kapsz egy fülest a karriereddel kapcsolatban. Nem biztos, hogy ott maradsz 2009-ben, ahol 2008-ban oly sokat voltál. De te vagy a mozgatórugó.

Bika

„A félig teli pohár esete”

Egy nagyon picit megkavarodhatsz párkapcsolati ügyeidet illetően az év végén. Nagyon vágysz a romantikára, ennek ellenére úgy érzed, az a férfi csak használ. Ez elronthatná szilveszteri hangulatodat, de ne engedd! Minden negatív tapasztalat épít – így láthatsz rá összefüggésekre, így kerülhetsz közelebb magadhoz. Másrészt koncentrálj az adásra, ennek van ideje épp. Szemlélődj és élvezd azt, hogy karrieredben kiteljesedhetsz. Egy külföldi úttal is meglephetnek, vagy egy kis prémium ütheti a markod. Karácsonykor pedig hozd össze a családot, hiszen olyan jó szervező vagy.

Ikrek

„Lépés a tettek mezejére”

Pörögsz, mint rendesen. Az egész hónap sok tevékenységgel kecsegtet. Lesz benne kötelezettség és szabadidős program is. Jól hasznosítható ötleteid áradnak megint, de ne csak beszélj róluk! Még december elejére szervezz meg egy szabad, családi hétvégét, amikor csak egymásra figyeltek, mindenkinek teljesül egy reális kívánsága, és közösen ebédeltek valami kedves helyen! A munkahelyen a középpontba kerülhetsz, amit igazán élvezel. A szitu önbizalommal tölt el, felvillanyozódik tőle szerelmi életed is.

Rák

„Erőszakmentes kommunikáció, ölelések”

A hónap hangsúlyosabb területe a magánélet. Teljesen megváltozhat az eddigi felállás, talán most eldöntitek kedveseddel, hogy hivatalosan is egy párost alkottok. Úgy tűnik, megküzdöttél az egyenrangúságért, egy jobb, elfogadóbb hangnemet vezettél be, ami nemcsak neked jó, hanem a párodnak is. Az ünnepek során fény derülhet valamilyen régi családi titokra – fogadd el. Ha kellemes, merülj el benne, próbálj minél többet megtudni a részletekről, körülményekről is. Gyermekeid – ha vannak – váratlanul bújósak lehetnek. Felejtsd el a sok munkát, csak öleld át őket szorosan!

Oroszlán

Azért vannak a régi barátok…”

Erős késztetést érzel, hogy mindenkit megkeress, akit egy kicsit is szerettél az életben. Kutasd fel a rég nem látott ismerősöket, de azért válogass, mert túlpakolod a naptárad, aminek máshol iszod majd meg a levét. A nosztalgia, a kimerítő és érzelemdús beszélgetések nem maradnak el – sok romantikus este várható, szokatlanul megnyílsz. Nagy változásokat tartogat a közeljövő, decemberben készülj fel erre. Rendezd ügyeidet. A munkahelyen kellemes lehetőségek adódnak egy jobb pozíció megpályázására. Szilveszterre legyen B terv is, ha az A veszni látszik.

Szűz

„Lazítás felsőfokon”

Ahhoz van most a legnagyobb gusztusod, hogy mindenre legyints egy nagyot. Nem leszel hajlandó semmin sem idegeskedni. 5-kor kiesik a toll a kezedből, kedélyesen kezdesz a vásárlásba, kora reggel képes leszel elmenni úszni, majd főni a gőzben. És mindeközben mosolyogsz, mint a tejbe tök. Az irodában vagy a műhelyben sem fogod vissza magad, így aztán könnyen észrevehet az a szikrázó szemű pasi… A gyerekek élvezni fogják minden elmés ötletedet, teljes lesz a harmónia. Ezek után csak egyvalamire ügelj: ne kezdj új dologba. Fejezd be a projekteket, feladatokat. Szilveszter talán otthon telik férjecskéddel – nem lesz unalmas.

Mérleg

„Párbeszédek, meghallgatások, találkozások”

Mozgalmas családi élet áll előtted. Sok vendég jön a gyerekek nagy örömére, nagy kajálások, ünnepi asztal, közös játékok – igazán nem panaszkodhatnak az utódok. Te pedig hajlamos leszel elmélyülni a beszélgetésekben, talán még világnézeti vitákra is sor kerül. Ha még egyedül élsz, és most hoz össze a sors valakivel, akkor az mélyebb értelmű dolog lesz. Mintha ismernéd ezer éve. Sok beszélgetés és évődés egyre közelebb sodor hozzá. Bulizni nem biztos, hogy akarsz, inkább a szűk körrel koccintasz a boldog új évre.

Skorpió

„Szellemes, fülledt, kalandos december”

Kezdjük a kevésbé jóval: felmerülhet, hogy kicsit összezördülsz valamelyik hatósággal. Csak higgadtan, körültekintően és türelmesen! Ettől eltekintve erőd teljében leszel, szívesen tervezel, kialakítasz egy új stratégiát a munkában, a hivatásodban. Otthon pedig fülledtté válik a levegő, a közösen töltött szabad idő újra szerelmessé tesz. Úgy dönthetsz, kiveszed az év utolsó két hetét magadnak – így lesz módod a hobbidnak is hódolni kicsit. A családdal érdemes egy külföldi szilveszteri utazást betervezni – felejthetetlen muri lehet. Azért ha nem indul a gép, otthon se rossz a pezsgő, sós stangli és konfetti.

Nyilas

„Ajándéklista, új barátságok, sci-fi évzáró”

Az év utolsó hónapjában rátalálhatsz olyan emberekre, akikből esetleg szellemi társak válnak. Új barátságok alakulhatnak ki, mélyülhetnek el. A szomszédban új fazon tűnik fel, egy kis flört igazán belefér! Figyelmed fókuszában a piszkos anyagiak állnak, előre ideges vagy a karácsonyi vásárlástól és a kiadásoktól. Vond be a gyerekeket az ajándékok ötletelésébe, utána már játszva összerakod a költségvetést. Ráadásul hó végén minden forint a helyére kerül és a szilvesztered is nagyon fantasztikusnak ígérkezik. De tudományosnak biztosan!

Bak

„Kompakt, kerek és egész”

Egy kiegyensúlyozott és különleges hónap vár rád. Egyet akarsz kívül-belül, nincs konfliktus, önmarcangolás. A pénzügyek terén minden rendben lesz, sőt lehet, hogy valamilyen szellemi alkotásodat elismerik. A mindennapi robotot egyszerűen letudod, készülj fel arra, hogy kidőlnek mellőled. Te tartod a frontot, ameddig ésszerű. Összeszedett leszel, ami erőt ad ahhoz, hogy ismét eleget eddzél és ki is tarts a heti 3 mozgás mellett. Karácsony után libidód a magasban. Szilveszterkor ne vitatkozz, légy te a táncparkett ördöge és koccints arra, hogy zseniális bolygóállással kezded az újévet!

Vizöntő

„Lelki rendcsinálás, sok családi együttlét”

Feladatot kapsz az év végére: fontos lesz magadba nézned, átgondolnod viselkedésedet, indítékaidat, terveidet és kapcsolataidat. Összhangban vannak? Ha úgy érzed, keress egy terepautát, beszélgetőtársat, és csak mondd el, ami kételyeket ébreszt benned. Férjeddel szinte egyre jár az agyatok most, az elintézendő dolgokon hamar túl lesztek. Valamilyen szokatlan éjféli zsúrt szervezhettek magatoknak, ahol a csapból is a forralt bor folyik. De egy könnyű zöld teás összebújás is megfelelő lehet. Egy ünnepi színházi délután a gyerekekkel pedig külön javallott. Mellékhatásai: öröm, kikapcsolódás.

Halak

„Végtelen éjszakák, csillogó nappalok”

Nem sokat leszel egyedül, még ha igényelnéd, akkor sem. Számos baráti összejövetel, születésnap, mikulásparti, Luca-nap, karácsony előtti parti, évzáró buli és szilveszter előtti, aznapi és after… Szerezz be multivitamint, nehogy kidőlj! Emellett még arra is szakítasz valahogyan időt és energiát, hogy szociális tevékenységbe kezdj vagy önkénteskedj. Gyerekeidet lepd meg finom téli gyümölcsökkel – sült almával és banánnal, vidd el őket moziba, míg az apjuk belopja a lakásba az óriási karácsonyfának valót. Vagy egy feldíszített ágacskát – legyen az is meglepetés.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.